EG køber Prosedo ApS

Opkøbet styrker EG som leverandør af intelligent software til bolig- og ejendomsadministration i Danmark. – Prosedos vækst de seneste år med nu 115.000 brugere af det unikke ejendomssystem ProBo har imponeret os. Prosedo skaber fordele for deres kunder med en intuitiv standardløsning, der håndterer specialiserede processer, og det er en løsning, der passer rigtig godt […]

05. November 2020 kl. 10:42

Opkøbet styrker EG som leverandør af intelligent software til bolig- og ejendomsadministration i Danmark.

- Prosedos vækst de seneste år med nu 115.000 brugere af det unikke ejendomssystem ProBo har imponeret os. Prosedo skaber fordele for deres kunder med en intuitiv standardløsning, der håndterer specialiserede processer, og det er en løsning, der passer rigtig godt ind i EG's eksisterende produktportefølje, siger CEO i EG Mikkel Bardram og tilføjer:

- Kombinationen af Prosedo og EG kommer både EGs og Prosedos kunder til gode, når vi med fælles kompetencer nu kan fokusere endnu mere på bolig- og ejendomsmarkedet med et bredere produktudvalg.

- ProBo er en fleksibel og skalerbar software med selvbetjening, der løser de praktiske daglige opgaver smidigt på alle niveauer og sparer tid for kunderne. Prosedo forstår kundernes behov ud fra et indgående branchekendskab, siger Jesper Andersen, EVP og divisionsdirektør i EG.

ProBo personaliserer kommunikationen alt efter, om man er administrator, ejer, lejer, andelshaver, vicevært eller bestyrelsesmedlem. De 115.000 brugere anvender løsningen til blandt andet sikker e-mail, bilagsgodkendelse, deling af dokumenter, overblik over økonomi, ID-legitimering og digitale underskrifter. Brugerne har adgang til dynamisk indhold på platformen døgnet rundt via deres eget individuelle dashboard.

- EG har været på bolig- og ejendomsmarkedet siden 1990 og leverer i forvejen ERP-løsningerne EG Bolig og EG Strato til både større og mindre bolig- og ejendomsadministrationer, fortæller Jesper Andersen, der tilføjer, at ProBo bliver integreret med EG Bolig:

- Vi ser meget frem til at dele viden og arbejde sammen med 13 nye dygtige kolleger. Når vi trækker på hinandens erfaringer, vil vi fremadrettet kunne tilbyde kunderne endnu stærkere administrationsløsninger.

Både ledelsen og medarbejderne i Prosedo fortsætter som en del af EG Bolig-divisionen i EG A/S.

- Det er et meget velovervejet valg. Vi ville finde det rigtige partnerskab. EG er den rette ejer med en stærk position og 30 års erfaring i branchen. Vi har de samme værdier og fokus på at levere fremtidens software, der skaber værdi og høj kundetilfredshed, siger Flemming Nielsen, CEO i Prosedo.

EG har overtaget Prosedo ApS den 2. november 2020. Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen.