Center for vækst og udvikling

I Center for Vækst og Udvikling er vi specialister i at understøtte vækst og udvikling i mindre og mellemstore vidensvirksomheder. Vores konsulenter har mangeårige praktiske erfaringer i hver deres område indenfor strategi, ledelse, medarbejder- og teamudvikling, og er specialiseret i de udfordringer, som netop de mindre og mellemstore virksomheder typisk oplever, når virksomheden vækster.

Læs mere om Center for vækst og udvikling (åbner i nyt vindue)


Flemming Nielsen

Flemming kender til ledelse som direktør, partner og chef i 25 år.

Flemming har i 12 år stået i spidsen og udviklet et selskab fra 4 til 45 ansatte med 20% årlig vækst. Senest har Flemming været direktør for Kuben Ejendomsadministration A/S med 130 medarbejdere. Flemming er uddannet inden for ledelse, salg, NLP Master og coach og er i dag management-konsulent og forretningsudvikler med speciale i positiv tænkning, ledelse, udvikling og personligt overskud.

Kontakt Flemming på 22 43 03 42 eller send en mail


Hanna Snorradottir

Hanna er iværksætter af sind og hjerte, og har længe været i forreste række indenfor udvikling af innovative produkter, virksomheder, teams og medarbejdere.

Hanna har 9 års erfaring med stress-, karriere- og ledelsesrådgivning samt kommunikation og strategiprocesser via storytelling som selvstændig og en baggrund som projektleder i COWI A/S. Hanna arbejder med stressrådgivning, teamudvikling med fokus på trivsel og motivation, værdiprocesser via storytelling og coacher nye ledere. Hanna er lederuddannet, master- og stresscoach, business storyteller og scenekunstuddannet – samt uddannet miljøingeniør. Kontakt Hanna på 27 21 68 12.Prosedo
Nyvej 16C, 2.
1851 Frederiksberg C
telefon 22 43 96 50
info@prosedo.dk
 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)